КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Миронівська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Квітень 2024  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 06:13

    Головна » Архів матеріалів
    03.10.2011 року у Будинку культури відбулось відзначення професійного свята-Дня працівників освіти.Педагогів району привітали: голова  районної державної адміністрації -Усик Валентина Сергіївна, заступник голови райдержадміністрації з гуманітарних питань -Сорока Валентина Миколаївна., начальник відділу освіти  Нечипоренко Володимир Анатолійович .Відбулось нагородження кращих працівників освіти району, були вручені трудові книжки щойно призначеним молодим спеціалістам та цінні подарунки  13 педагогам,які пішли на заслужений відпочинок. Урочистості закінчились  концертом художньої самодіяльності.
    Переглядів: 538 | Додав: adminmur | Дата: 25.10.2011

    Про перерахунок пенсій працюючим пенсіонерам

    Федерація профспілок України неодноразово надавала членським організаціям, в газеті "Профспілкові вісті”, на сайті ФПУ інформацію щодо ситуації, яка склалася по перерахунку пенсій працюючим пенсіонерам.
    Нагадаємо, що відповідно до частини четвертої статті 42 Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" у разі, якщо особа після призначення пенсії продовжувала працювати, то за її бажанням через кожні 24 місяці страхового стажу може провадитися перерахунок пенсії з урахуванням стажу роботи після призначення пенсії та із заробітку за періоди страхового стажу, зазначені в частині першій статті ... Читати далі »
    Переглядів: 951 | Додав: adminmur | Дата: 22.08.2011

     У Міністерстві освіти і науки, молоді та спорту України відбулося засідання круглого столу з питань результатів  атестації педагогічних працівників у поточному навчальному році    та необхідності внесення змін і доповнень до Типового положення про атестацію педагогічних працівників.Представники профспілки висвітлили низку проблем, пов'язаних із реалізацією норм нового Типового положення про атестацію педпрацівників, а також внесли пропозиції щодо чисельності та складу атестаційних комісій,їх повноважень, участі працівників виборних профспілкових органів в процесі атестації, врегулювання питань атестації вчителів,які ведуть декілька предметів,відтермінування вимоги про пі ... Читати далі »
    Переглядів: 484 | Додав: adminmur | Дата: 21.06.2011

      Відповідно до Указу Президента України від 18 серпня 2006 року №685/2006 та з метою успішного проведення Дня охорони праці, привернення уваги суспільства, органів державної влади створено Організаційний комітет з підготовки та проведення у 2011 році заходів з нагоди Дня охорони праці в Україні у рамках Всесвітнього дня охорони праці, який звернувся до центральних і місцевих органів виконавчої влади, об’єднань роботодавців, профспілок, засобів масової інформації, керівників і працівників підприємств, установ, організацій України.
    Переглядів: 594 | Додав: adminmur | Дата: 15.04.2011

    07 квітня відбулось засідання районної атестаційної комісії відділу освіти Миронівської райдержадмінстрації, на якій розглянуто підсумки атестації педагогічних працівників району
    Переглядів: 495 | Додав: adminmur | Дата: 15.04.2011

    18 квітня 2011 року о 14.00 годині у великому залі Будинку спілок (майдан Незалежності, 2) відбудеться спільне засідання президій ЦК профспілок п’яти Всеукраїнських профспілок бюджетної сфери, на яке запрошено Прем'єр-міністра України М. Азарова та профільних міністрів.
    Перед Главою Уряду буде поставлено п’ять питань:
    – чому медику, працівнику культури і соціального захисту вчителю, викладачу вищої школи не доплачують щомісячно від 300 до 1500 гривень заробітної плати, а відтак, штучно занижують і його майбутню пенсію?
    – чому з 2008 року заморожені оклади державних службовців та не виплачуються їм передбачені законом премії та надбавки і коли нарешті буде здійс ... Читати далі »
    Переглядів: 434 | Додав: adminmur | Дата: 15.04.2011

    Основами законодавства України про охорону здоров’я, Законами України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» та «Про захист населення від інфекційних хвороб», зокрема, встановлено, що з метою охорони здоров’я населення організуються профілактичні медичні огляди ряду категорій громадян, професійна чи інша діяльність яких пов’язана з обслуговуванням населення і може спричинити поширення інфекційних захворювань, виникнення харчових отруєнь, а також працівників, зайнятих на важких роботах і на роботах зі шкідливими або небезпечними умовами праці, військовослужбовців. Серед них – працівники дошкільних і навчально-виховних закладів. Одночасно пе ... Читати далі »
    Переглядів: 1255 | Додав: Admin | Дата: 07.04.2011

    8 січня 2011 року вступив в силу Закон України «Про соціальний діалог в Україні» (№ 2862-VI, від 23.12.2010 року).

    Цим Законом визначаються правові засади організації та порядку ведення соціального діалогу в Україні з метою вироблення та реалізації державної соціальної і економічної політики, регулювання трудових, соціальних, економічних відносин та забезпечення підвищення рівня і якості життя громадян, соціальної стабільності в суспільстві.

    Одним з основних положень, на які слід звернути профспілкам, є запровадження принципу репрезентативності і правоможності сторін соціального діалогу та їх представників (ці норми (ст.ст. 6 і 7) вступають в силу 18.07.20 ... Читати далі »
    Переглядів: 658 | Додав: Admin | Дата: 01.02.2011

    Кабінет міністрів України своїм розпорядженням від 19 січня 2011 року № 29-р схвалив концепцію вдосконалення оплати праці працівникам бюджетної сфери.
    Передбачається ввести поетапне підвищення зарплати працівників окремих галузей бюджетної сфери, оплата праці яких здійснюється на основі єдиної тарифної сітки в таких галузях, як освіта, охорона здоров'я, культура й спорт; ввести визначення на основі вдосконаленої єдиної тарифної сітки розмірів посадових окладів працівникам бюджетної сфери залежно від їхньої кваліфікації, складності виконуваних робіт і умов праці і т.д.

    Переглядів: 553 | Додав: Admin | Дата: 28.01.2011

    « 1 2 ... 5 6 7
    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz